Veelgestelde vragen en antwoorden microdosing xp

MICRODOSING XP

VEELGESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

  1. Wat is Microdosing XP? - Microdosing XP is speciel gemaakt voor de regelmatige inname van kleine doses magische truffels. De XP truffels zijn een speciaal ras dat wordt geleverd met precies de juiste hoeveelheid psilocybine voor microdosering. XP staat voor extra kracht. Probeer het nu!
  2. Hoe werkt microdoseren? - Microdosing XP wordt geleverd in een blisterverpakking met 6×1 gram verse truffels, waarvan één blister ongeveer 1 gram is en één dagelijkse portie is. Het merendeel van onze klanten consumeren deze dagelijkse portie voor of na hun eerste maaltijd van de dag. Er zijn geen voorbereidingen of speciale voorzorgsmaatregelen vereist. Een microdosering geeft geen directe negatieve effecten op uw dagelijks functioneren. Mocht dit we zo zijn, neem dan minder dan de aanbevolen dosis van 1 gram. Probeer het nu!
  3. Microdoseren en werken, kan dat? - Het gebruik van microdosering is geen enkel probleem. Sterker nog, u zult zich beter voelen en uw werk zal sneller gaan, leuker zijn. U zult dus geen beperkingen ondervinden, uw bent gewoon nuchter, alert en in de juiste flow.
  4. Hoeveel moet ik nemen? - slecht 1 dosis per dag is voledoende. U knipt 1 dosis uit de blister verpakking en deze gebruikt u. U kunt zichzelf testen indien u een extra dosis wil proberen. Verspreid dit dan wel over een hele dag. Neem bijvoorbeeld dan smorgens en savond een dosis. Nogmaals, 1 dosis per 24 uur is over het algmeen voledoende.
  5. Is Mircodosing XP verslavend? - Nee onze microdosering truffles zijn niet verlavend! De dosering met daarin the werkzame stof psilocybine is zo laag dat veralving uitgesloten kan worden. Er lopen nog studies naar het toedienen van pure psilocybine, maar dit valt geheel buiten het microdoseren van truffels.
  6. Is Microdoseren legaal? - Psilocybine een zeer krachtige en zeer delicate stof is die gemakkelijk kan worden misbruikt. De grote Farmaceutische industrie is al enkele jaren wanhopig bezig om pure psilocybine te produceren. Dit is dan een chemische variant op onze natuurlijke truffels. Hoewel magische truffels wel degelijk een kleine (micro) hoeveelheid psilocybine bevatten zijn ze daarintegen 100% legaal! De handel van magische truffels is sinds September 2019 door de Nederlandse Belastingdienst erkent als genotsmiddel en daarom rekent de belanstingdients 21% btw voor de levering van magische truffels. De levering van magische truffels is, anders dan bij magische paddestoelen, niet verboden.  Magische truffels vallen niet in de categorie voedingsmiddelen waarvoor het 9% btw tarief geldt. Met voedingsmiddelen bedoelen we eet- en drinkwaren en producten die bestemd zijn voor de bereiding, aanvulling of vervanging daarvan. Magische truffels hebben een hallucinerende werking en zijn dus genotmiddelen. Daarom valt de levering hiervan onder het btw-tarief van 21%.
  7. Werkt Microdosing XP genezend? - Onze microdosering truffels kunnen helpen tegen drepressie, stress, burn-out,en helpt bij genezing, creativiteit, energie, concentratie, en een angststoornis of angst. Werkt oplossingsgericht waarbij levendig dromen, welzijn en kracht opbloeien door gebruik van psilocine en baeocystine. Dit kan leiden tot een gezondere levensstijl die resulteert in een betere geestelijke gezondheid, maar we beweren niet dat ze iets genezen.
Microdosing XP kopen

MEGA AANBIEDING!

WIJ ZIJN ZO OVERTUIGD VAN ONS PRODUCT DAT WIJ U MICRODOSING XP €10.00 GOEDKOPER AANBIEDEN DAN ANDERE SHOPS. MET ZO'N LAGE PRIJS KAN IEDEREEN BEGINNEN MET MICRODOSEREN. WAAR WACHT U OP? PROBEER HET NU VOOR MAAR 1/3 VAN DE NORMALE PRIJS.

GEEN €14.99 MAAR SLECHTS €4.99

Contacten

Email: contactformulier
Telefoon +31 (0) 343 753 001

Gebruik het contactformulier voor vragen, en of opmerkingen.

Bedrijfsgegevens

KvK: 30115952
Btw: NL8143400088B01
Algemene Voorwaarden
Privacy policy
Disclaimer