Disclaimer Microdosing XP
Microdosing XP
Microdosing-XP.nl levert hulpmiddelen aan volwassenen die op eigen initiatief besluiten te microdoseren. 
Microdosing-XP.nl claimt niet dat microdosing effectief is als geneesmiddel, hulpmiddel of supplement.
Bij medische of psychische klachten evenals eerste symptomen van depressie of angsten dient u altijd contact op te nemen met uw arts.
Microdosing-XP.nl moedigt het gebruik van illegale psychedelica op geen enkele manier aan, evenals het overtreden van de wet. Evenmin kan Microdosing-XP.nl verantwoordelijk gehouden worden voor illegale handelingen evenals het bezit van illegale substanties.
 
Legaliteit
Een korte uitleg over de Microdosering blisters die wij aanbieden en hun legaliteit in Nederland.
Microdosering Truffels:
De verkoop van verse microdosering truffels is in Nederland toegestaan. Het verkopen van gedroogde truffels or pure psilocybine mag echter niet. Het werkzame bestanddeel psilocybine in de truffel mag niet uit de truffel worden gehaald en in producten worden verwerkt. Het machinaal drogen en bewerken van truffels is niet toegestaan. Voor commerciële doeleinden is het drogen, bewerken, capsuleren, extraheren dus strafbaar. Voor eigen gebruik zal het echter niet snel leiden tot problemen.
De Microdosing XP blisters met 6x 1 gram verse microdosering truffels zijn volledig legaal in Nederland. Ons product kunt u dus gewoon online kopen zonder dat u in the problemen komt. Zolang u de microdosering truffels gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn overtreed u de wet niet en kunt u genieten van de positieve effecten van het microdoseren.
 
Tot slot
Wij hopen u middels deze uitleg voldoende bewust te hebben gemaakt van het legale grensgebied. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om dit niet te overtreden.
Daarnaast raden wij aan om te allen tijde voorzichtigheid in acht te nemen, zowel in relatie tot het gebruik van elke vorm van psychedelica als in uw communicatie daarrond. Nederland heeft een rijke historie van entheogene ontdekkingen en momenteel wordt er in toenemende mate onderzoek gedaan naar de therapeutische werking en toepassing van oa. psilocybine en aanverwanten. De wetgeving komt vanuit hele andere voornamelijk politieke ontwikkelingen tot stand. Daardoor valt niet te voorspellen naar welke kant het huidige grensgebied zal opschuiven.
Zodra er een psychedelica gerelateerd incident plaatsvindt of wanneer er sensatiegerichte berichten via de media worden verspreid, neemt de kans op een verbod aanzienlijk toe. Wij en onze partners streven naar een maximum aan voorlichting en onderzoek. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om enkel correcte, op feiten gebaseerde informatie te verspreiden en onwaarheden te ontkrachten. 
Microdosing XP kopen

MEGA AANBIEDING!

WIJ ZIJN ZO OVERTUIGD VAN ONS PRODUCT DAT WIJ U MICRODOSING XP €10.00 GOEDKOPER AANBIEDEN DAN ANDERE SHOPS. MET ZO'N LAGE PRIJS KAN IEDEREEN BEGINNEN MET MICRODOSEREN. WAAR WACHT U OP? PROBEER HET NU VOOR MAAR 1/3 VAN DE NORMALE PRIJS.

GEEN €14.99 MAAR SLECHTS €4.99

Contacten

Email: contactformulier
Telefoon +31 (0) 343 753 001

Gebruik het contactformulier voor vragen, en of opmerkingen.

Bedrijfsgegevens

KvK: 30115952
Btw: NL8143400088B01
Algemene Voorwaarden
Privacy policy
Disclaimer