over microdosing xp

MICRODOSING XP

WIE WAT WAAR EN WAAROM?

Het team van Microdosing-XP.nl volgt de ontwikkelingen op het gebried van microdosering sinds 2000. Microdosering is niet nieuw, het krijgt alleen nu pas meer bekendheid. Met onze ervaringen in the Ethnobotanicals waaronder ayahuasca, dmt maar ook psilocybine kunnen wij met een gerust hart zeggen dat het microdoseren (microdosing) met truffels een veilige en goede manier is om jezelf in staat te stellen om transformerende (zelf)inzichten te verwerven.  

Microdosing is sub-perceptueel is ben je in staat om je normale dagelijkse routine te volgen, maar daarbovenop ligt een extra laag ‘bewustwording / inzicht’. Vaak omschreven het als ‘meer in het heden leven’. Dat kan zich uiten in extra focus, alertheid, creatief zijn, maar ook minder stress of pijn ervaren, minder druk voelen of minder zwaar in het leven staan.

Wij verkopen uitsluitend microdosing xp en gene andere losse middelen of materialen. U kunt hier legaal, veilig en snel uw microdosering kopen en uw eigen traject starten. De dosering is slechts 1 gram per keer. 

De Microdosing XP blister is speciaal gemaakt voor de regelmatige inname van subperceptuele doses magische truffels. XP truffels zijn een speciaal ras dat wordt geleverd met precies de juiste hoeveelheid psilocybine voor microdosering.

Wij houden ons uitsluitend bezig met natuurlijke legale microdosering met onbewerkte verse magische truffles uit Nederland. U kunt bij ons geen "illegale" middelen kopen!

Sinds maart 2019 verkopen wij Microdosing XP truffels in microdosing-blisterverpakking.
Onze verpakking bevat 6x 1gram verse microdosering truffels.
Indien je vragen hebt over onze producten, verpakking of levering, neem contact op.

Microdosing XP kopen

MEGA AANBIEDING!

WIJ ZIJN ZO OVERTUIGD VAN ONS PRODUCT DAT WIJ U MICRODOSING XP €10.00 GOEDKOPER AANBIEDEN DAN ANDERE SHOPS. MET ZO'N LAGE PRIJS KAN IEDEREEN BEGINNEN MET MICRODOSEREN. WAAR WACHT U OP? PROBEER HET NU VOOR MAAR 1/3 VAN DE NORMALE PRIJS.

GEEN €14.99 MAAR SLECHTS €4.99

Contacten

Email: contactformulier
Telefoon +31 (0) 343 753 001

Gebruik het contactformulier voor vragen, en of opmerkingen.

Bedrijfsgegevens

KvK: 30115952
Btw: NL8143400088B01
Algemene Voorwaarden
Privacy policy
Disclaimer