Betalen bij MICRODOSING XP

Verschillende mogelijkheden voor het afrekenen van je bestelling:

iDEAL 

 Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

Bancontact

Bancontact isvoor België het systeem dat betalen via internet bankieren mogelijk maakt. Het systeem koppelt de klant die een online aankoop doet, direct aan diens internetbankier programma. 

Microdosing XP betalen

SOFORT Banking & Giropay

SOFORT Banking werkt met alle banken in België, Duitsland, Engeland, Nederland, Italie, Polen, Oostenrijk en Zwitserland samen. Giropay is de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland en is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Dekking: Duitsland, Oostenrijk.

SEPA vooraf overboeken

Alle consumenten met een bankrekening in alle Europese landen, aangevuld met Noorwegen, IJsland, Liechtenstein (leden EER), Zwitserland en Monaco kunnen hun online aankopen betalen met SEPA vooraf overboeken.

Microdosing XP kopen

MEGA AANBIEDING!

WIJ ZIJN ZO OVERTUIGD VAN ONS PRODUCT DAT WIJ U MICRODOSING XP €10.00 GOEDKOPER AANBIEDEN DAN ANDERE SHOPS. MET ZO'N LAGE PRIJS KAN IEDEREEN BEGINNEN MET MICRODOSEREN. WAAR WACHT U OP? PROBEER HET NU VOOR MAAR 1/3 VAN DE NORMALE PRIJS.

GEEN €14.99 MAAR SLECHTS €4.99

Contacten

Email: contactformulier
Telefoon +31 (0) 343 753 001

Gebruik het contactformulier voor vragen, en of opmerkingen.

Bedrijfsgegevens

KvK: 30115952
Btw: NL8143400088B01
Algemene Voorwaarden
Privacy policy
Disclaimer